Rondrit 2020, groot groter grootst

In niet-coronatijden is de laatste zaterdag van augustus normaal een hoogdag voor de leden van het Pompoenengenootschap Kasterlee. Dan springen we met z’n allen op de fiets en gaan we samen de grootste pompoenen opmeten en reeds het gewicht schatten.

In 2020 zal dit er wat anders uitzien, en ook de BBQ kan helaas niet doorgaan.

Om al een voorsmaakje te geven, ergens in ons dorpje Kasterlee liggen al enkele serieuze kanjers die wel eens het record van 2019 kunnen verbreken. Enig idee van wie deze Pompoen is?

Kijk zeker na zaterdag 29 augustus nog eens op de website voor enkele foto’s van de grote pompoenen. Die moeten nu door de kwekers zelf worden opgemeten en gefotografeerd, hopen dus dat ze zaterdag geen “bad leaf day” (“bad hair day”) hebben die pompoenen en mooi stralen voor de foto.