Pompoenregatta 2019

Op zondag 27 oktober 2019 ging de 12e editie van de Pompoenregatta in Kasterlee weer door. Veel volk, enthousiaste deelnemers, een stralende zon, heerlijk pompoenbier en verse pompoensoep zorgden voor een geslaagde dag.

Met meer dan 80 deelnemende ploegen is de Pompoenregatta ondertussen een gekend begrip, en dat zowel in binnen- als buitenland. Zo waren er oa ook deelnemers afkomstig uit Griekenland, Engeland, Lithouwen, Amerika, Mexico, enz…

Maar niet enkel peddelen in een pompoen stond op het programma, we maken er graag een beleving voor de hele familie van. Zo zijn er ook talrijke tafereeltjes van pompoenen te zien, kunnen kinderen deelnemen aan de pompoenspelen of aan het pompoensnijden (en die pompoen mag uiteraard mee naar huis) en kan iedereen zich wagen aan een partijtje pompoencurling.

Bekijk dus zeker even alle foto’s, om weer de sfeer van de Pompoenregatte op te snuiven…